Дизайнерката Евгения Живкова, внучка на комунистическия диктатор Тодор Живков,  дъщеря

...
Дизайнерката Евгения Живкова, внучка на комунистическия диктатор Тодор Живков,  дъщеря
Коментари Харесай

Евгения Живков: Предложиха ми да бъда вицепрезидент на Румен Радев

Дизайнерката Евгения Живков а, внучка на комунистическия деспот Тодор Живков ,  щерка на ръководителя на Комитета по просвета през соц епохата Людмила Живков а, разкри за Народоосвободителна въстаническа армия детайлности за  уроците си от политиката, за фантазиите на майка ѝ и упоритостите на дядо ѝ.

" Предлагаха ми да стана вицепрезидент на Румен Радев. Няма да кажа тъкмо кои, само че бяха хора от Българска социалистическа партия ", съобщи Живков а.

" Аз отхвърлих. Не желая да ставам вицепрезидент, по простата причина, че знам какво ме чака - най-малкото от позиция на рестриктивните мерки, а и съм живяла целия ми живот в семейство на политици. Не ме е боязън от отговорности, просто не обичам рестриктивните мерки ", разкри тя. 

" Чрез Бойко Борисов пристигна предложение да се включа в редиците на Национална движение „Симеон Втори", когато завоюваха изборите през 2001 година, само че аз бях приела поканата на Българска социалистическа партия и нямаше по какъв начин да помисля за такава опция ", показа внучката на  Тодор Живков
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР